Uitnodiging feestelijke opening op woensdagavond 24 augustus om 17:30

Het heeft even geduurd, maar de eerste vier deelplekken zijn beschikbaar.

Waar zijn de deelplekken?

De deelplekken staan op de volgende adressen:

We beginnen met vier plekken en in de komende periode zullen de deelplekken op de Servaes Noutsstraat en de Pieter Aertszstraat ook in gebruik worden genomen.

Deelplekken in Hemony- en Willibrordusbuurt

Waarom lid worden?

Elektrisch Deelrijden de Pijp is een initiatief van bewoners. Het doel is om een ruime keuze aan elektrische auto’s en andere vormen van elektrisch deelrijden beschikbaar te maken in de buurt. Wanneer autobezitters overstappen op deelrijden, kunnen parkeerplaatsen opgeheven worden en ontstaat er meer ruimte in de buurt.

Met de gemeente hebben we afgesproken dat bij iedere vijf ingeleverde parkeervergunningen vier parkeerplekken een andere bestemming krijgen. De gemeente Amsterdam zal de invulling van de vrijgekomen plekken samen met jullie, de buurtbewoners bepalen.
Een parkeervergunning inleveren om mee te doen hoeft overigens niet. Iedereen is welkom.

Feestelijke opening

Op 24 augustus om 17:30 worden de deelplekken officieel geopend. Alle leden en geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd bij de deelplek op de Tweede Jan Steenstraat t.h.v. nummer 93.
Aansluitend, van 18:00 tot 19:30, organiseren we een borrel/informatiebijeenkomst bij de vestiging van DIKS op de Van Ostadestraat 278. Vrije inloop, met info over het lidmaatschap, de app, de auto’s en gewoon om kennis te maken!
Lid worden kan alvast via onze website!

De Fiat 500 van DIKS en Elektrisch Deelrijden de Pijp

Aanspreekpunt

Je kunt ons altijd mailen voor vragen, opmerkingen en overige zaken.
Veel gestelde vragen zijn te vinden op de website.

Hopelijk tot ziens bij de opening!